Windows programok készítése

Egy-egy program megírását, elkészültét olyan alapos és részletes megtervezés előzi meg, Tervezzünk együtt!mely során minden szempontból arra törekszünk, hogy a  használó(k) elképzeléseinek az a  legnagyobb mértékben megfeleljen. 

Nagy hangsúlyt fektetünk mind az esztétikai, mind pedig a működésbeli mozzanatokra. Éppen ezért, azon túl, hogy az általunk tervezett programok nem csupán megjelenésükben nyerik meg vásárlóink tetszését, de másrészről az igényeknek megfelelelően a lehető legegyszerűbb, legáttekinthetőbb  használati módot alakítjuk ki számukra.

A tervezés során az egyik leglényegesebb szempontnak tartjuk, hogy ügyfeleink ne csupán felhasználói, hanem alapvető számítógépes ismeretekkel is képesek legyenek elsajátítani a használati tudnivalókat. Hasonló elvek ihlették az egyik legkiemelkedőbb munkánknak tartott fémkereskedelmi nyilvántartó programunkat is, melyet már közel 200 vállalkozás használ országszerte.

A Nomel Hungary Kft. a program céljától függően minden esetben a legalaposabb körültekintéssel jár el a jogszabályok tekintetében, és a legaktuálisabb törvények elvárásainak eleget téve tervez, majd készíti el az Ön kívánalmait megvalósító programot.

Minden jog fenntartva

Webáruházunkhoz kapcsolódó vásárlási információkat elolvashatja ide kattintva. A jogi nyilatkozatot itt olvashatja.

 

Copyright © 2010 - 2016. All Rights Reserved. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának üzleti célú terjesztése, másolása tilos.
Tulajdonos: Nomel Hungary Informatikai Kft., adószám: 22730877-2-11