Vásárlási információk

Az informatikai és a divatáru cikkekre vonatkozóan egyaránt tartalmazza.
 
Ön a megrendelésének elküldésével a Nomel Hungary  Kft. Vásárlója lesz.


Az eladó adatai:

 
Teljes cégnév: Nomel Hungary Informatikai Kft.
Székhely:

2890 Tata,
Komáromi u. 111/B.

Bemutatóterem, Iroda címe:

2890 Tata,
Ady Endre u. 13. (Zsigmond Király udvar)

Adószám: 22730877-2-11
Bank:

Raiffeisen Bank 12028900-01223600-00100003

Bejegyezte: Komárom-Esztergom Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Cégjegyzékszám: 11-09-017066
Ügyvezető: Barabás Attila (+36 30/939 66 42)
Nyitvatartási idő: hétfőtől-péntekig 9:00-17:00
Telefon:

+36 34/ 380 539
+36 30/654 53 19

Fax: +36 34/380 539
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: http://www.nomel.huA szerződés tárgya vásárláskor:

A Nomel Hungary Kft. által működtetett internetes webáruházban található bizonyos mennyiségű műszaki, ill. számítástechnikai valamint divat (ruhák, kiegészítők) árucikk. Az áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásban olvashatók. Arra törekszünk, hogy a legtöbb, és legpontosabb információkkal lássuk el Önöket, de  azok esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Az árucikkek megnevezései mellett található fotók illusztrációk, a termékek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet.


Rendelési információk:

A Nomel Hungary Kft. webáruházában történő vásárlás regisztrációhoz kötött. Vásárolni kizárólag az elektronikus regisztrációs lap kitöltése után, a szükséges adatok megadásával lehetséges. A Vásárló internetes megrendeléséről azonnali megerősítő e-mail üzenetet kap. A megrendelések feldolgozása munkanapokon legfeljebb 24 órán belül megtörténik.  Az áru postára adása után a rendelés teljesítettnek minősül, melyről szintén tájékoztatjuk Megrendelőinket.
 

Adatkezelési információk:

A Nomel Hungary Kft. a megszerzett személyes információkat harmadik fél részére nem adja ki, azokat bizalmasan kezeli.

 

Vételár:

A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely már az általános forgalmi adót is tartalmazza.

Fizetési feltételek:

Megrendelőink utánvéttel, készpénzben fizethetik ki termékeinket a postai alkalmazottnak. A Nomel Hungary Kft. webáruházában megrendelt termékek átvételére a nyitvatartási idő alatt személyesen, a 2890 Tata, Ady Endre út 13. szám alatti irodánkban és bemutatótermünkben is lehetőség van.

Szállítási feltételek, határidők:

Amennyiben a termék iroda és bemutatótermünkben elérhető, a Nomel Hungary Informatika Kft a megrendeléseket 1-3 munkanapon belül kiszállíttatja. Ha az áru beszerzés miatt nem szállítható a megjelölt időn belül, arról a Vevőt a megrendelést követő munkanapon, maximum 48 órán belül értesítjük, és a termék várható készhez vételéről egyeztetünk vele. Amennyiben a Vásárló úgy dönt, ilyen esetben megrendelését kérésére töröljük.

Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó.

A szállítási díj a csomagok esetében, utánvéttel bruttó 1690 Ft/cím az ország egész területén.

A kiszállítás bruttó 30.000 Ft felett INGYENES!

A Nomel Hungary Kft.-t az esetleges károk megtérítése - a lehető legalaposabb és legbiztonságosabb csomagolás ellenére - nem terheli.  

 

Esetleges szállítási késedelem esetén a Nomel Hungary Kft.-ét kártérítési kötelezettség nem terheli.

 

Termékgarancia informatikai eszközök esetén:

 

Az eladó az általa eladott árukra a törvényben előírt legalább 1 év garanciát vállal. Az egy évet meghaladó garanciális időszak az adott terméken külön megjelölésre kerülnek.

Amennyiben a megrendelt árucikk hibás, vagy 3 napon belül meghibásodik, azt a Nomel Hungary Kft. térítésmentesen kicseréli. Az árucikk visszajuttatása a Nomel Hungary Kft. iroda és bemutatótermébe a Vásárló feladata és költsége.

Amennyiben a cserére már nincs lehetőség, akkor a termék vételára kerül visszafizetésre.

Olyan árucikknél, ahol a csere előtt - a hibás működés vagy a minőségi kifogás egyértelmű megállapítására - előzetes bevizsgálás szükséges, a Nomel Hungary Informatika Kft. vizsgálatra átveszi és továbbküldi a terméket a forgalmazó vagy szakszerviz felé. A vitatott árucikk visszajuttatása a Nomel Hungary Informatika Kft. iroda és bemutatótermébe a Vásárló feladata és költsége.

 

Termékgarancia távirányítású modellek esetén:

 

Amennyiben a megrendelt modell hibás, azt a Nomel Hungary Kft. térítésmentesen kicseréli (ilyen pl., amikor nem működik a távirányító.) Az árucikk visszajuttatása a Nomel Hungary Kft. iroda és bemutatótermébe a Vásárló feladata. (Amennyiben a cserére már nincs lehetőség, akkor a termék vételára kerül visszafizetésre.)

A távirányítású modelleket csak törésmentes állapotban cseréljük. Minden egyéb esetben, amikor külsérelmi nyomok nem utalnak rongálódásra, akkor lehetőséget adunk a cserére.

Mivel a játékok a gyakorlattal rendelkező játékosok irányítása alatt is sokszor ütköznek, földhöz csapódnak, vízbe zuhannak, ezért a tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy a játékok egy-két nap - jobb esetben egy-két hónap - alatt olyan sérüléseket szenvednek, hogy csak alkatrész csere után válnak újra használhatóvá.

A törött, sérült alkatrészek cseréjét csak térítés ellenében tudjuk elvégezni.

(A modellek garanciája egy autóvásárláshoz hasonló. Ha a megvételkor, a próba alatt minden jól működik, akkor az üzlet megköttetik, és mindkét fél elégedett. Ha azonban tanulás nélkül kezdünk el vezetni, vagy akár jogosítvánnyal a kezünkben extrém manővereket hajtunk végre, akkor minden bizonnyal össze fogjuk törni a járművet, amit aztán már nem vihetünk vissza a kereskedőhöz, hogy cserélje ki, hanem szervizbe visszük a kocsinkat, és csak alkatrészeket cserélhetünk benne. A modellek esetében a kereskedő és a szerviz is ugyanaz a cég, a Nomel Hungary Informatika Kft.)

 

Termékgarancia divatáru vásárlása esetén:

 

Ha a vásárolt termék (ruha) mérete nem megfelelő vagy nem nyerte el tetszését, 8 napon belül visszaküldheti azt. A visszaküldés díja ebben az esetben teljes egészében a Vevőt terheli. Hibás áru, hibás teljesítés esetén a visszaküldés díját a Nomel Hungary Kft. megtéríti. Annak módjáról a Vásárlóval külön egyeztetünk.

A Nomel Hungary Kft.-nek a visszaküldött termék készhezvételétől számítva 30 nap áll rendelkezésére a termék árának visszafizetésére, esetleges cseréjére.

A visszaküldött terméket az eredeti számlával vagy számlamásolattal, hiánytalan termékkel, annak nem letépett címkéjével, tartozékaival kérjük visszajuttatni. A felsoroltak bármelyikének hiányában a garancia nem érvényesíthető.

A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a garancia nem érvényesíthető.

 

Szavatosság divatáru esetén:

A szavatossági és jótállási feltételekről a Ptk. 151/2003. (IX.22.) korm.rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GMK és a 72/2005. (IV.21.) korm. rendeletben olvashat.

Hibás termék kézhezvétele esetén 8 napon belül haladéktalanul jelezze igényét.

A szavatossági időtartam 6 hónap, a szavatossági igény érvényesítésére 2 év áll rendelkezésére.

Ha a termék nem rendeltetésszerűen van használva, a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt, akciós termékeknél is érvényesíthető, ha az Eladó nem jelöli meg a leértékelés okát.

A szavatosság jogosságának kivizsgálása az első 6 hónapban az Eladót terheli, a 6. hónaptól pedig a Vásárló költsége.

 

A vásárlástól való elállás joga: (17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet)

A Vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti.

Olyan egyedi termékek és szolgáltatások esetén, amelyek a Megrendelő külön kívánságára egyedileg kerülnek legyártásra, nem érvényesíthető a vásárlástól való elállás joga. 

A Vevő viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik.

Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatható vissza.

Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését, illetve megtagadhatja az áru visszavásárlását.

Az adott árucikk díjmentes cseréje csak abban az esetben lehetséges, ha a gyári csomagolásban található kiegészítők, tartozékok, dokumentációk, és azok csomagolása ép és bontatlan állapotban van. Ellenkező esetben a vételár 25-50%-kal csökkentett értéke kerül visszafizetésre.

Törvényi szabályozás:

A Nomel Hungary Kft. kijelenti, hogy az áruház működtetését mindig az aktuális érvényben lévő törvényi szabályozásnak megfelelően végzi. (T/5141. számú törvényjavaslat.)

Garancia:

Informatikai termékeink egy részét a magyarországi importőröktől szerezzük be, így Ők biztosítják Önnek a részletes felhasználói kézikönyvet és a garantált minőségű szakszerviz hálózatot.  A termékeink másik részét magunk importáljuk, és ezen árucikkek garanciaügyeit magunk intézzük. 

Minden vásárlásról ÁFÁ-s számlát állítunk ki.

 

A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség állásfoglalásai informatikai eszközök esetében:

A jótállás keretében az eladó arra vállal kötelezettséget, hogy a jogszabályban vagy az általa meghatározott idő alatt a termék hibátlanul fog működni. Csak akkor mentesül a felelősség alól, ha bizonyítani tudja, hogy a Vásárló rendellenesen használta a terméket, illetve a termék valamilyen külső behatás következtében romlott el.

A termék cseréje:

Ha a termék a vásárlásától számított 3 napon belül meghibásodott, a Vásárló kívánságára azt azonos típusú új termékre kell kicserélni. Ha cserére nincs lehetőség, a Vásárló választása szerint a termék visszaszolgáltatásával egyidejűleg a vételárat vissza kell fizetni, vagy a vételár különbözet elszámolása mellett más típusú terméket kell részére kiadni. Ezt a fogyasztó dönti el.

 

A 3 napos cseregarancia nem a termék azonnali cseréjét jelenti, hanem a termék javítás nélküli cseréjét.

Egyes esetekben nem dönthető el azonnal egyértelműen, hogy a termék valóban hibás, vagy sem. Ezekben az esetekben a cseréhez a szakszerviz szakvéleményére van szükség, így jegyzőkönyv ellenében a termék átvételre kerül. Amennyiben a készülék valóban hibás, abban az esetben nem megjavításra kerül, hanem egy új készüléket biztosítunk helyette.


 

 

Minden jog fenntartva

Webáruházunkhoz kapcsolódó vásárlási információkat elolvashatja ide kattintva. A jogi nyilatkozatot itt olvashatja.

 

Copyright © 2010 - 2016. All Rights Reserved. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának üzleti célú terjesztése, másolása tilos.
Tulajdonos: Nomel Hungary Informatikai Kft., adószám: 22730877-2-11