Weboldalak készítése

A világon több milliárd weboldal van. Csak Magyarországon, naponta száz-kétszáz oldal készül. Ehhez mérten nagy számban találhatók weboldalkészítők a világ minden részén.

Az országban készült oldalak 75-80 %-a nem éri el azt a színvonalat, amellyel versenyezhetne az Interneten. Ezt két dolog határozza meg. Az első a tartalom bősége, a második a megjelenés (design). A hasznos tartalomért a weboldalt megrendelő cég vagy személy felel, a megjelenésért pedig a site készítője.

Mit ajánlunk a weboldal sikerességéhez?

 

 

Az első dolog, ami a weboldal készítésekor felmerül a megrendelőben, hogy milyen legyen a megjelenés, hogy nézzen ki az oldal. Ennek ellenére a tartalommal kell elsőként foglalkozni, mert csak így tudunk eljutni a megjelenéshez.

Mit kell bemutatni?Web design terv

A bemutatni kívánt dologgal - természetesen - minden kedves megrendelő tisztában van, de az együtt gondolkodás, megbeszélgetés során sok új lehetőséget ismerhet meg az oldala jobbá tételéhez. A beszélgetések során derül ki a webfejlesztők számára a tulajdonos kívánsága. A legtöbb elképzelés szerint a tartalom legyen "letisztult", és ne legyen szövegekben bővelkedő.

Minden jog fenntartva

Webáruházunkhoz kapcsolódó vásárlási információkat elolvashatja ide kattintva. A jogi nyilatkozatot itt olvashatja.

 

Copyright © 2010 - 2016. All Rights Reserved. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának üzleti célú terjesztése, másolása tilos.
Tulajdonos: Nomel Hungary Informatikai Kft., adószám: 22730877-2-11